Administration
ADMINISTRATION KURSER
Type
Dato
Status
 

Administration

Hos Kompetence360 er det en stor glæde, at være med til at udvikle mennesker og vi har erfaringer med, at vi gør en stor forskel for den enkelte og for hele holdet på vores forløb.  

Vi sætter en stor ære i, at skabe forløb og netværk, som bygger på modet og lysten til at lære nyt og udvikle dig undervejs. Dette gøres ikke blot ved, at sætte fokus på faglighed, men også skabe læring i relationerne med dine medstuderende. Du vil møde meget engagerede undervisere, der alle har stor undervisningserfaring og som i et godt team med hinanden, sikrer den røde tråd.

Er du berettiget til tilskud?
Læs mere her om AMU og VEU godtgørelse
Indhold aktuelle kurser
Se vores produktark
Hvad siger vores kunder?

2 kollegaer kommer til mig og siger de er meget tilfredse med at være på IT kursus hos KompetenceSilkeborg og igen er der stor ros til underviseren. Han formår, at få alle med og han har en hyggelig måde at undervise på.

STOP VENLIGST DETTE NU, jeg får dem jo ikke til at komme på arbejde igen.

Verner Fuglsang Sørensen, Tvilum

Strategisk kompetenceudvikling

Vi har stor erfaring med at designe og udvikle forløb, så lige netop jeres behov bliver opfyldt. Vi har et bredt samarbejde med dygtige freelance konsulenter på udvalgte områder, så vi altid kan finde det rigtige match og tilbyde undervisere og konsulenter med spids-kompetencer.
Kontakt os

Kontakt administrationen for mere information.

info@komsilkeborg.dk

Telefon 87 22 14 00