Generel Information om kurset

Unikt ledelses koncept for ledere der ikke tidligere er uddannet i ledelse

Kompetence360 og Dania Erhverv har udviklet et spændende ledelseskoncept, som du ikke finder andre steder i Danmark.

Det handler kort og godt om, at du på Bootcamp hos Kompetence360 får opfrisket de ledelsesteorier du har erhvervet dig gennem kurser hos os og andre steder.

Metoden lægger op til en såkaldt Real Kompetence Vurdering (RKV) og du har muligheden for at komme i gang med en videregående lederuddannelse ved at få dine første 10 ECTS point *. Efter Bootcamp er du så langt at du er klar til at gå videre med en RKV.

*ECTS betyder European Credit Transfer and Accumulation System, og det er et internationalt pointsystem, som angiver den arbejdsbelastning, som et uddannelsesforløb er normeret til. 30 ECTS-point svarer til arbejdsbelastningen i et semester, og 60 point svarer til en gennemsnits- studerendes fuldtidsarbejde i et år.

RKV er gratis og du henvender dig til Dania Erhverv Karrierecenter, hvor du baggrund af teorier og praktisk erfaring indstilles til en RKV proces, som kan give dig merit for akademifaget ”ledelse i praksis”. Ønsker du at fortsætte dine lederuddannelser, kan du herefter gå direkte videre og være i gang med en videregående uddannelse.

Det er en stor fordel at blive ved med at styrke sine kompetencer indenfor ledelse og få kompetencegivende beviser på dine kompetencer.  Du kan således blive ved med at uddanne dig på workshops hos Kompetence360 eller du kan gå direkte i gang med din videregående uddannelse hos Dania Erhverv.

BOOTCAMP den 15. august kl. 08.00 – 15.00 på Kejlstrupvej 85.

Kasper Gerdsen og Annemette Lyngby er de ledelseskonsulenter du vil møde undervejs.  

Pris kr. 1.895,- for Bootcamp

RKV er gratis

Tilmelding: 87 22 14 00 eller på mail info@kompetence360.dk.

Yderligere vejledning kan du få hos Trine Haubro Leth på T: 51 94 55 09 eller M: thl@kompetence360.dk

 

Start dato
Slut dato
Pris for ledige
Pris udenfor AMU målgruppe
Undervisningsform
Undervisningstid
15 aug 2018
15 aug 2018
-
Akademiuddannelse til 113 ledere

Lemvigh Müller arbejder strategisk med lederuddannelser. På ledelse i praksis modulet ved KompetenceSilkeborg har alle haft en fantastisk oplevelse, som har gjort stort indtryk. Underviserne har fået utrolig mange roser for god facilitering og undervisning – det var spændende, nærværende, anderledes og varieret.


Søren Pagh Pedersen, HR-Chef hos Lemvigh-Müller A/S
FAG TIL KURSET