Truck & Trafiksikkerhed
TRUCK & TRAFIKSIKKERHED KURSER
Type
Dato
Status
 

Truck & trafiksikkerhed

Truckcenteret hos Kompetence360 er kendt for høj kvalitet og ingen venteliste. Evalueringerne fra vores mange kursister året rundt er i top og vi gør dagligt vores bedste for at efterleve dette.

Kurserne løber året rundt og sigter mod at give dig det lovpligtige certifikat, der giver ret til at føre og betjene forskellige typer gaffeltrucks og stablere. Der undervises i daglig vedligeholdelse af køretøjerne og du får desuden indsigt i de gældende sikkerhedsbestemmelser, ligesom du aktivt kan arbejde med arbejdsmiljø/ergonomi. Certifikatet giver også eksempelvis bygge/anlæg samt landbrug ret til at føre og betjene en teleskoplæsser.

Tilskud?
AMU-uddannelser er uddannelser med tilskud. Hvad er dine muligheder?
Vis brochurer
Se vores produktark
Gaffeltruck - Certifikatkursus B

Godt og lærerigt kursus. Jeg bestod og fik mit truckcertifikat.

Mette Have, kursist på truckkursus

Strategisk kompetenceudvikling

Vidste du, at KompetenceSilkeborg skræddersyer specifikke kursusforløb til alle slags virksomheder? Vi har stor erfaring med at designe og udvikle forløb til den enkelte virksomhed, så lige netop jeres behov bliver opfyldt. Vores strategi er at være et konsulenthus med dygtige freelance konsulenter på udvalgte områder. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere og finder den rigtige underviser til jeres behov og ønsker. Kontakt os for et uforpligtende møde til en dialog med udgangspunkt i jeres behov, ønsker og tanker. Vi ser frem til at møde dig på din hjemmebane.
Kontakt os

Kontakt administrationen for mere information.

info@komsilkeborg.dk

Telefon 87 22 14 00